Stängsel Sundsvall

RING OSS - 060-584 40 17

Stängsel

Här bygger vi stängsel i Sundsvall

Behöver ni ett rejält stängsel i Sundsvall? Vi erbjuder olika slags stängsel i Sundsvall, som vi anpassar efter era önskemål och behov. Om ni har en industritomt som ni vill bygga stängsel kring, kan ni behöva ett stängsel som är rejält, bastant och som inte släpper in obehöriga. Här kan vi bygga med eller utan taggtråd som skadar den som försöker klättra över stängslet.

Om ni har ett stort behov av att skydda området kring industritomten och ser att risken är stor att obehöriga tar sig in, är ett palissadstängsel en rekommendation, alternativt ett panelstängsel, eventuellt med taggtråd som avvisar obehöriga att klättra över stängslet.

Behöver ni skydda tomten?

Om ni inte vill skydda industrinområdet och istället behöver ett stängsel i Sundsvall som skyddar och markerar villatomten passar ett annat slags stängsel. Vi bygger villastängsel som inte behöver vara lika bastanta som stängsel för industriområden. Då bygger vi stängsel med grindar som passar villaområden, fastigheter och för BRF:er.

Dessa olika stängsel erbjuder vi:

  • Elstängsel – dessa elstängsel passar utmärkt vid inhägnad av boskapsdjur som inte ska smita över eller under elstängsel.
  • Fältverk – fältverk kallas de slags stängsel som är knutna, likt fiskenät men som tillåter insyn in på tomten. 
  • Palissadstängsel – dessa stängsel är de mest bastanta som vi kan bygga och bildar stängsel med minimal insyn och kan krönas med taggtråd.
  • Panelstängsel – panelstängsel bygger vi i sektioner och som ska går runt stora områden. Panelerna på stängsel bidrar till ett mer bastant stängsel vilket innebär att de håller för lång tid framåt.

Ta kontakt för service och reparation

Vi erbjuder tjänster för service av stängsel och reparation. Eftersom vi har lång erfarenhet av bygge av stängsel i Sundsvall kan vi reparera alla typer av stängsel. När ni behöver stängselreparationer kan ni alltid ta kontakt med oss. Vi reparerar även befintliga stängsel i Sundsvall.

Kontakta oss för kostnadsfri offert och berätta vilket slags stängsel ni behöver i Sundsvall!

NorrlandsStängsel AB


Västermalmsvägen 5
79177 Falun

060-584 40 17

[email protected]

559266-7421


Stängsel

Grindar

Bommar


logo-image

Om Oss

Vi arbetar inom säkerhets- och områdesskyddsbranschen. Med oss som leverantör av stängsel kan ni känna er trygga.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

NorrlandsStängsel AB

Org nr: 559266-7421
Västermalmsvägen 5
79177 Falun
Tel: 060-584 40 17

Hitta hit