Stängsel Sundsvall

RING OSS - 060-584 40 17

Om oss

Om oss som arbetar med stängsel i Sundsvall

Välkommen till Norrlands Stängsel som bygger stängsel i Sundsvall. I Sundsvall vänder vi oss till företag, fastighetsbolag, organisationer och privatpersoner som vill ha effektiva, starka stängsel med grindar och bommar.

När ni behöver ett stängsel erbjuder vi alla våra kunder stängsel precis som ni behöver och önskar. Vi förstår att det är bäst med stängsel som fungerar på just de sätt som ni behöver, därför anpassar vi alla våra stängsel efter det. På samma sätt anpassar vi de grindar och bommar som ni behöver. Alla våra grindar och bommar har lite olika funktion. Därför anpassar vi dem efter era behov.

Ta därför kontakt, av oss får ni alltid kostnadsfria offerter på stängsel i Sundsvall.

Vi erbjuder service och reparationer

Vi som arbetar med stängsel i Sundsvall har lång erfarenhet av att bygga stängsel, grindar och bommar. Ett stängsel i Sundsvall kan slitas med åren som går. Skadas ett stängsel behöver ni omedelbar service och reparation.

Vi erbjuder service till alla våra stängsel och även till befintliga stängsel som ni kanske redan har, som behöver repareras. Då kommer vi ut och reparerar era stängsel, grindar och bommar.

NorrlandsStängsel AB


Västermalmsvägen 5
79177 Falun

060-584 40 17

[email protected]

559266-7421


Stängsel

Grindar

Bommar


logo-image

Om Oss

Vi arbetar inom säkerhets- och områdesskyddsbranschen. Med oss som leverantör av stängsel kan ni känna er trygga.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

NorrlandsStängsel AB

Org nr: 559266-7421
Västermalmsvägen 5
79177 Falun
Tel: 060-584 40 17

Hitta hit